Munkatársaink

Dr. Rébay Domonkos

Dr. Rébay Domonkos vagyok. 2005-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Szakán. Diplomám megszerzése óta tudásomat folyamatosan bővítem szakmai továbbképzéseken itthon és külföldön. Számos nemzetközi konferencián vettem részt, ahol neves és elismert előadóktól sajátíthattam el a legújabb adhezív technikákat, és átfogó tudást kaptam az implantológia területén.

Tovább


Kalbantner Klisics Szilvia

Fogtechnikusi tanulmányaimat a Kalmár Zsigmond Ipari Szakközépiskolában végeztem Hódmezővásárhelyen. Ezt követően fogászati asszisztens képzésben vettem részt a Kossuth Zsuzsanna Gimnázium és Szegedi Tudományegyetem Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinikájának közös szervezésében, melyet 2007-ben kiváló eredménnyel fejeztem be.

Tovább


Kaposiné Valtinyi Edina

Diplomás ápolóként végeztem 2001-ben a Pécsi Tudomány Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. 2017-ben Végeztem el Sopronban a fogászati szakasszisztens képzést. Hivatásom gyakorlása során az adott feladatra-problémára való fókuszáláson túl az empatikus hozzáállást, és a teljes emberre kiterjedő odafigyelést alapvetőnek tartom. Ezek érdekében az ismeretek és készségek folyamatos bővítése elengedhetetlen.

Tovább


Dr. Sütő Krisztián

1999.-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Egyetemi diplomám kézhezvételét követően a szombathelyi Markusovszky Kórház Aneszteziológiai-, és Intenzív Terápiás Osztályán kezdtem dolgozni, valamint az Országos Mentőszolgálatnál mentőorvosként vállaltam félállást. 2006.-ban aneszteziológusi szakvizsgát tettem. A Markusovszky Kórházban végzett munkám során a műtéti altatás, érzéstelenítés szinte minden területén illetve az intenzív osztályon is dolgoztam. 2011 óta a Sürgősségi Osztály munkájában is részt vettem, mint ügyeletvezető.

Tovább


Dr. Szabó Gyula Tamás

Fogszakorvos, fogszabályozó szakorvos, gyermekfogszakorvos
2000. Fogorvosi diploma megszerzése a Pécsi Tudományegyetem Fogorvos Szakán
2000.-től fogorvosi magánrendelés
2000-2013. PTE Fogászati És Szájsebészeti Klinika Fogszabályozás osztályának dolgozója
2002. Fog- és szájbetegségek szakvizsga
2004. Fogszabályozás szakvizsga
2004.-től fogszabályozó magánrendelés
Tovább

HOLISZTIKUS SZEMLÉLETMÓD

Fogazatunk épsége hozzátartozik teljességünkhöz, ezért komplett kezelésünk során odafigyelünk Önre testi és lelki szinten is. Fogaink állapota megmutathatja szervi problémáinkat és a hozzá kapcsolódó lelki témaköröket. A természet adta kincsekkel támogatjuk az emberi szervezetet, és a tartós siker eléréséért utat tudunk mutatni a mögöttes okok tisztázására.