Kalbantner Klisics Szilvia

Fogtechnikusi tanulmányaimat a Kalmár Zsigmond Ipari Szakközépiskolában végeztem Hódmezővásárhelyen. Ezt követően fogászati asszisztens képzésben vettem részt a Kossuth Zsuzsanna Gimnázium és Szegedi Tudományegyetem Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinikájának közös szervezésében, melyet 2007-ben kiváló eredménnyel fejeztem be.

Pályámat Hódmezővásárhelyen az Erzsébet Kórházban kezdtem. Szakmai tapasztalataim kibővítését 2010-től egy neves Mosonmagyaróvári magánklinikán folytattam, ahol többek között tapasztalatokat szereztem esztétikai fogászati kezelésekben, fogszabályozásban és szájsebészeti (implantológiai) beavatkozások területén.

2015-ben megszereztem a klinikai dentálhigiénikus végzettséget kiváló eredménnyel.

Munkám során a hozzám forduló páciensek kérdéseire legjobb szakmai tudásom szerint készségesen, minden információt átadva válaszolok. Fontos számomra a nyugodt és harmonikus kapcsolat kialakítása, ezért elengedhetetlennek tartom, hogy mindenkire elegendő időt fordítsak, és precízen végezzem el a rám bízott feladatokat. Szájhigiéniás kezeléseim alatt nagy gondot fordítok az alaposságra és a kíméletességre.

Mottóm: „A páciensek őszinte mosolya és a megtisztelő bizalma a sikerem kulcsa!”